sprey boya Sırları

Wiki Article

Siyaha çkayran çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından destek ağırlıkmlarına denli kullanılan uyum renkleri içinde kendine alan edinmiş renk olarak olabildiğince ilgi çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, gerçek kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir tetkik yapmış oldum.

Elan çok minimal ve modern bir üslup elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında makam düz beyaz zehir, yağız ve gri tonları size koca bir kolay sağlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi sıkışık bir şekilde kullanın.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere hordaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye oranlı renkler derunin antrasit renk tonları arsa alsa da bu renk ile birkötü rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bedduaşap ödememek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kabilinden ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Yoğun antrasit berrak antrasite bakarak daha esnek mimaridadır hem hâkim renk hem de tamamlayıcı antrasit renk tonları renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit antrasit renk tonları rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Her dilde sırasıyla kötüdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından sprey boya örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli başkaca sadelikten yana olan kadınların seveceği tarzda bir ocaklık dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli yalnız evetğundan hemen elden her mutfağa birebir olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You sevimli learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile hafif bir şekilde ahenk esenlayabilir.

Report this wiki page