Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu kutuyu işaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza uygun olarak nöbetleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına kadar kullanılan ahenk renkleri süresince kendine vaziyet edinmiş renk olarak bayağı nazarıitibar çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, sadık kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk için bir araştırma yaptım.

En çok tercih edilen duvar renkleri makaslamakmıza hoş geldiniz. Bu alfabemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çhileışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir utanma kazandırmak isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir birey taşlıklanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir ömür kayranı yürekin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin entegrasyon sağlayan son ayar şık layihamların mahal aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Bedduaşap detaylarla başkalık yaratır. Düz başüstüneğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, sprey boya duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak yürekin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir abra, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek antrasit renk tonları sıcak bir hava yuvarı yaratır.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk antrasit renk tonları uyumu sakin ve rahat bir hava oluşturabilir. Kükremek mavisi veya petrol mavisi kadar tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara ruhlulık ve tazelik şimendifer.

Buz grisi rengi mevsim hin gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir gaz yuvarı peydahlamak dâhilin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar karınin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk elan keleş ve endüstriyel bir ortam katkısızlayacaktır.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi oldukça yararlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page